Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka din upplevelse här!

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

 

Kalas och företagsevent

Vi vill erbjuda en upplevelse utöver det vanliga med kombination av såväl trevlig och avskild miljö i våra anpassade kalas- och företagsrum med engagemang och utmaningar i våra trampoliner.

 

Kalas:

Kalaspaketet ger er tillgång till ett av våra exklusiva kalasrum, snacks, glass, god dryck och allt ni behöver för att orka nyttja alla 360’s roliga attraktioner!

Önskas inbjudningskort för utskrift kan de skickas via mail på begäran

 

Upplägg och tidsåtgång

  • 90 minuter

Vi börjar med att samla alla delaktiga och visar er in till ert privata kalasrum. Efter ni har avnjutit födelsedagsfikat och haft en eventuell paketöppning så håller vi i en snabb säkerhetsgenomgång med alla gäster samt delar ut era egna hoppstrumpor. Sedan är ni redo för en häftig upplevelse i våran park!

 Företagsevent:

I priset ingår vårt konferensrum med stor skärm för presentationer. Vi tillhandahåller dryck och lättare mat enligt överenskommet. Ni har självklart tillgång till hela våran park med introduktion till dodgeball och ninja warrior om så önskas.

Boka tid här!

© 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab