Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka din upplevelse här!

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

Nu kör vi igen!

Seniortävling
Ny info kommer snart!

 

Juniortävling

Nu kör vi igen!!
Dodgeballturnering för juniorer kommer att spelas torsdag den 21/2 klockan 18:00-19:30 (kan variera beroende på hur många lag som är anmälda)
Det kommer bli en grymt rolig kväll då man får visa vem som faktiskt bestämmer på dodgeballplanen!
Turneringen kommer att bestå av gruppspel och slutspel där lagen möts i bäst av 3 matcher. För att anmäla ett lag så måste man vara minst 6 stycken spelare och man får inte vara äldre än 14 år fyllda. Man får anmäla ett lag som består av fler än 6 stycken spelare, men under själva matcherna så är det bara tillåtet att vara 6 stycken på planen i varje lag. Är du eller några vänner intresserade av att delta i turneringen men är för få för att få ihop till ett eget lag går det bra att anmäla sig ändå så ska vi försöka få ihop deltagare till ett helt lag!
Vi utlovar mycket skratt, svett och chansen att kamma hem fin priser!
Sista anmälningsdagen är söndag 17/2.
Så se till att sprid detta till alla som kan tänkas vara sugna på att delta!
Kostnaden för att delta är 150:-/person! Avgiften ska vara oss tillhanda senast på sista anmälningsdagen.
Så se till att anmäl er för denna grymma kväll så har ni chansen att kamma hem fina priser och visa vem som bestämmer på banan!
Boka via mejl info@360trampolinecenter.com eller ring oss på 0920-251122

Är det någon som önskar en tävling för äldre? Skicka en intresseanmälan till oss så återkommer vi om vi får ihop lag till ytterligare en turnering.

 

Anmälan
Ny info kommer snart!

 

Boka via mejl info@360trampolinecenter.com eller ring oss på 0920-251122


Regler dodgeball

 • Sex spelare på varje lag
 • Startrusningen, båda lagen tävlar om bollarna i mitten av banan och man måste återvända till startpositionen innan man får börja kasta ut motståndare.
 • Man är utslagen om man blir träffad direkt av moståndarens kast eller om man blir träffad via direktstuds från medspelare som också blivit utslagen i samma boll. Man är inte utslagen om bollen tar i mark eller vägg innan träff.
 • Man är utslagen som kastare om den boll man kastar blir fångad innan markkontakt av någon i motståndarlaget.
 • Misslyckas man att fånga en boll (den studsar från händerna och träffar golvet, så åker man ut)
 • Fångar man en boll som träffat en medspelare innan den tar i golvet eller vägg, så åker kastaren ut och medspelaren stannar kvar, den räknas som en direkt fångad boll.
 • Man åker ut som kastare om man kastar en boll i huvudet på motståndare, men inte om den träffade personen medvetet flyttar huvudet för att bli träffad.
 • Man får hålla en boll i max 10 sekunder, annars bli man varnad för fördröjande av spel.
 • Man får använda sin boll för att blockera motståndarens kast.
 • Alla typer av fördröjande av spel ger varning.
 • Domaren är enväldig och dömer efter bästa förmåga.
© 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab