Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka hopptid

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

 

Våra attraktioner

I Norra Sveriges första och största trampolinpark kan du njuta av en underbar tid av stimulerande upplevelser. Vi vill erbjuda det absolut bästa för barn, ungdomar och vuxna att i ett rasande tempo känna på trampolinparkens alla avdelningar.

 

Ninja warrior 

En riktig utmaning. Hinderbana i 10 etapper, blir du den förste att klara alla 10?

Kom och testa din styrka, vilja och teknik.

Är du den första att ta dig igenom hela banan? Ta med dig kompisarna och se vem som har vad som krävs!

 

 

 

 

 

Vi är stolta över att presentera våran half-pipe. En spännande attraktion där du kan studsa fram och tillbaka mellan de studdsiga väggarna.

 

 

Vår main court där du kan hoppa helt fritt på alla olika delar. Inled med den långa vertikalen, studsa mot väggarna och avrunda varvet i halfpipen.

 

 

För den som vill hoppa och dunka i våra basketkorgar erbjuds naturligtvis det också.

 

 

Och, för de som vill och kan ha fler bollar i luften så har vi två dodgeballbanor. En powerdodgeball som även har sidoväggar för maximal spelglädje.

 

 

 

Pricken över i:et i parken är vår foampit. Ett skumhav för de som vill göra volter, tricks eller helt enkelt bara njuta av att få slänga sig ut i en mjuk landning.

 

© 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab