Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka hopptid

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

Här hittar du information om våra kurser

 

 

Kurser

 

 

 

Trampolin Baskurs 1 

Denna kurs är perfekt för nybörjaren och den nyfikne. Kursen består av allt från hoppteknik, grundläggande gymnastikövningar till framåt och bakåtvolter. Genom att detta är en kurs som är utformad för nybörjaren så krävs inga förkunskaper.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Förkunskaper: Inga förkunskapskrav
Kursstart: 
Kursslut:  
Tid: 17:30-18:30
Kostnad: 2000:-

Kursen pågår under 10 veckor

 

Trampolin Baskurs 2

Ifall man har kommit en bit på vägen och känner att baskurs 1 är lite för lätt så är det här nästa steg. Här djupdyker vi på många av momenten som man testar på i baskurs 1.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Förkunskaper: Framåtvolt (Man ska åtminstone våga kasta sig runt, klarar man den inte varje gång är det ingen fara), hjulning ska man behärska.
Kursstart: 

Kursslut: 
Tider: 17:30-18:30
Kostnad: 2000:-

Kursen pågår under 10 veckor

 

Avancerad 

Denna kurs ska utveckla den som redan besitter goda grundkunskaper inom trampolin och gymnastiska övningar. Det kommer bland annat att innebära att lära sig kombinera redan inlärda rörelsemönster och volter med varandra. Det kommer också innefatta helt nya moment och volter som till exempel fram och bakåtvolter med skruv.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Förkunskaper: Framåtvolt, bakåtvolt (man ska åtminstone klara av att göra dessa ner in skumgropen på egen hand) och hjulning.
Kursstart:
Kursslut: 
Tider: 18:45-20:00
Kostnad: 2200:-

Kursen pågår under 10 veckor

 

Vill du anmäla ditt intresse till nästa kursstart? Skicka oss ett mejl på info@360trampolinecenter.com med deltagarens namn och vilken kurs ni är intresserad av så återkommer vi inom kort. 

 

© 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab