Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka din upplevelse här!

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

 

Fyll hela dagen med aktiviteter

 

Vi tar nu emot bokning via epost för kalas och event.

Använd formuläret för att skicka in era önskemål. Vill ni bara komma och hoppa hos oss så gäller drop-in, så ni behöver inte boka tid för detta. Bokning av kalas och event vill vi helst få in senast 5 dagar innan önskad tid.

 

Kalas och företagsevent

Vi vill erbjuda en upplevelse utöver det vanliga med kombination av såväl trevlig och avskild miljö i våra anpassade kalas- och företagsrum med engagemang och utmaningar i våra trampoliner.

 

Kalas:

Kalaspaketet ger er tillgång till ett av våra exklusiva kalasrum, snacks, glass, god dryck och allt ni behöver för att orka nyttja alla 360’s roliga attraktioner!

Önskas inbjudningskort för utskrift kan de skickas via mail på begäran.

Vi har ett minimum på 6 personer för att anordna kalaspaket, vilket innebär att skulle ni vilja boka ett kalas där ni är färre än minimum betalar ni ändå för 6 stycken.

 

Tillval:

Lilla paketet: Vårat enklaste kalaspaket där vi serverar chips, läsk och glass med tillbehör. 240:- / deltagare

Mellan paketet: Samma som lilla men här tillkommer varmkorv och en liten godispåse/burk. 275:- / deltagare

Stora paketet: Samma som lilla men här tillkommer pannkakor med grädde och sylt, liten godispåse/burk samt en present till födelsedagsbarnet (värde 170:-). 310:- / deltagare

Godispåse/burk: Liten godispåse/burk till alla deltagare. 20:- / deltagare

 

Upplägg och tidsåtgång

  • 90 minuter

Vi börjar med att samla alla delaktiga och visar er in till ert privata kalasrum. Efter ni har avnjutit födelsedagsfikat och haft en eventuell paketöppning så delar ut era egna hoppstrumpor. Sedan är ni redo för en häftig upplevelse i våran park!

 Företagsevent:

I priset ingår eget rum. Vi tillhandahåller dryck och lättare mat enligt överenskommet. Ni har självklart tillgång till hela våran park med introduktion till dodgeball och ninja warrior om så önskas.

Telefon:
0920-251122

Bokningsformulär:

 Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.


    Lilla paketetMellan paketetStora paketetGodispåse (ingår i mellan och stora)

    Ifall det är ett födelsedagsfirande, fyll i fälten nedan.


    © 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab