Ta med hela familjen och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i vår trampolinpark, showoffa i allt från volter till att tävla om vem som är bäst i dodgeball!

Boka din upplevelse här!

Vi har drop-in, bokning används enbart för kalas/företagsevent och vid behov för stora grupper av besökare/träningsgrupper.

Här hittar du information om våra kurser

 

 

Kurser!

 

 

Nästa omgång startar under september 2021.

Mer info kommer, håll utkik.

 

Trampolin Baskurs 1 

Denna kurs är perfekt för nybörjaren och den nyfikne. Kursen består av allt från hoppteknik, grundläggande gymnastikövningar till framåt och bakåtvolter. Genom att detta är en kurs som är utformad för nybörjaren så krävs inga förkunskaper.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Platser kvar: 
Förkunskaper: Inga förkunskapskrav
Kursstart: 
Kursslut: 
Tid: 
Kostnad: 2000:-

Instruktörer: 

 

Trampolin Baskurs 2

Ifall man har kommit en bit på vägen och känner att baskurs 1 är lite för lätt så är det här nästa steg. Här djupdyker vi på många av momenten som man testar på i baskurs 1.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Platser kvar: 
Förkunskaper: Framåtvolt (Man ska åtminstone våga kasta sig runt, klarar man den inte varje gång är det ingen fara), hjulning ska man behärska.
Kursstart: 

Kursslut: 
Tider: 
Kostnad: 2000:-

Instruktörer: 

 

Avancerad 1

Denna kurs ska utveckla den som redan besitter goda grundkunskaper inom trampolin och gymnastiska övningar. Det kommer bland annat att innebära att lära sig kombinera redan inlärda rörelsemönster och volter med varandra. Det kommer också innefatta helt nya moment och volter som till exempel fram och bakåtvolter med skruv.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Platser kvar: 
Förkunskaper: Framåtvolt, bakåtvolt (man ska åtminstone klara av att göra dessa ner in skumgropen på egen hand) och Hjulning
Kursstart: 
Kursslut:
Tider: 
Kostnad: 2200:-

Instruktörer: 

 

Avancerad 2

Den mest avancerade av våra kurser. Man kommer gå in på att lära sig göra volter på mark och även avancerade kombinationer på studsmatta.
Ålder: Minst 8 år fyllda
Platser kvar: Fullbokad
Förkunskaper: Bakåtvolt, framåtvolt, sideflip och rondat. Obs! Man ska behärska dessa övningar och känna sig trygg med att man klarar av dem kontinuerligt. Man ska också vara bekant med att göra volt med skruv av något slag.
Kursstart: 
Kursslut: 
Tider: 
Kostnad: 2200:-

Instruktörer:

 

Vid intresseanmälan skickar ni ett mail info@360trampolinecenter.com med barnets namn, ålder och kunskapsnivå och vilken kurs som är av intresse.

 

 

 

© 360 Trampoline Center - All Rights Reserved - Digital solutions by Timelab